Prodaja kamagre
      

 

 

 

MACUN MED za muškarce i žene

 

 

 

Naručivanje

možete izvršiti slanjem SMS poruke na broj +381 62 156 55 66 svakim danom od 09-23h. U SMS poruci treba da napišete ime, prezime, mesto i adresu na koju želite da Vam stigne pošiljka, koji proizvod želite i količinu. U najkraćem roku, dobićete povratnu poruku da je Vaša narudžbina obrađena i spremna za slanje.

Proizvode takođe možete naručiti putem elektronske forme.

 

NARUČITE OVAJ PROIZVOD

kamagra bombone

macun med

Macun med

1 Kutija 1350 din
NARUČI
2 Kutije 2150 din
NARUČI
3 Kutije 3150 din
NARUČI
4 Kutije 4150 din
NARUČI
5 Kutija 5000 din
NARUČI
10 Kutija 9000 din
NARUČI

MACUN MED – AFRODIZIJAK ZA MUŠKARCE I ŽENE

O PREPARATU:
Med za potenciju je 100% prirodni originalni preparat. Macun Med poznat je i kao Turski Med, odličan je afrodizijak za muškarce i žene.

Epimedyumlu Macun (Turski med) je dijetetski supliment, mešavina više pažljivo odabranih biljaka, doprinosi kvalitetnom sexualnom odnosu kod muškaraca i žena. Produžava odnos, jača libido i omogućava maksimalno zadovoljstvo i uživanje.

Epimedium macun - prirodni afrodizijak zasnovan na darovima prirode koja nudi rezultate slične onima kod hemijskih supstanci bez ikakvog stresa ili negativnih efekata. Glavni sastojak proizvoda je epimedium, biljka koja se zove kineski Jin Jang Huo, tj. biljka koja balansira Jin i Jang. Stimuliše erektilnu funkciju muškaraca i povećava protok krvi u vaginu tkiva žena.

Ova afrodizijačka biljka se uzgaja u mnogim delovima Azije i Evrope. Dejstvo ove biljke otkriveno je kada je ustanovljeno da postoje promene u seksualnom ponašanju životinja koje su pasle lišće. Epimedium je endemska ljekovita biljka na jugu Kine, gde se koristi ne samo kao afrodizijak, već i kao primarni lek za borbu protiv erektilne disfunkcije.

Epimedium Macun je pravljen po recepturi staroj više stotina godina i potiče još sa Sultanovog dvora, gde je bio omiljen i kod muškaraca i kod žena. Istraživanja su pokazala da aktivna Ikarin komponenta biljke Epimedium poboljšava prokrvljenost u genitalnom sistemu i erektilnu sposobnost vezivanja enzima SHGB, koja blokira biološku aktivnost testosterona. To ojačava oslabljene organizme i povećava broj spermatozoida kod muškaraca i zadovoljstvo kod žena.

Kod muškaraca doprinosi funkciji održavanja kvalitetne erekcije, dužeg trajanja odnosa i jačeg libida.
v Kod žena takođe pojačava želju, rešava problem suvoće vagine i omogućava maksimalno zadovoljstvo i uživanje.

Kod muškaraca, osim erektilne disfunkcije (muška impotencija), primenjuje se za povećanje sperme i seksualno zadovoljstvo, dok ženama se obično daje u borbi protiv umora i hipertenzije koja se javlja nakon menopauze

KAKO DELUJE:
Muškarci mogu da očekuju:
• Daje veoma jaku erekciju
• Povećava broj spermatozoida
• Pojačava libido
• Povećava seksualnu moć
• Produžava trajanje erekcije
• Povećava broj seksualnih odnosa
• Obezbeđuje efekat oplodnje.

Žene mogu da očekuju:
• Obezbeđuje efekat oplodnje
• Povećava želju za seksom
• Smanjuje strah i anksioznost
• Smanjuje višak sluzi
• Obezbeđuje povećanje libida kod žena
• Povećava izlučivanje estrogena
• Rešava problem vaginalnog sušenja
• Poboljšava seksualno zadovoljstvo
• Povećava vaginalni sekret
• Pojačava vlažnost i prijatan svrab vagine.

SASTAV PREPARATA: Sa cvetnim medom u svojim komponentama, Epimedium macun je proizvod koji kombinuje epimedijum sa drugim čudesnim darovima prirode, kao što su matični mleč, polen, đumbir, žen-šen, maca, cimet i vanilija. Kašika sa gorko slatkim ukusom opet pretvara seks u užitak. Za svakoga!

Sastojci: sirup od glukoze, med sa cvetnim cvetom, murva(dud) melasa, polen, žen-šen, epimedijum (0,79%), rogač, đumbir, mali galangal, cimet, američki ginseng, kopriva, sibirski ginseng, ginkgo biloba, ginseng, bundeva, tribulus, kola orah , ukus vanile, matična mleč.

DOZIRANJE I NAČIN PRIMENE:
Jedna kesica se isisa . Dejstvo pocinje posle 45 minuta.

Nema neželjenih efekata ali se savetuje oprez osobama sklonim alergijama na polen!

NAČIN ČUVANJA:
Na temperaturi do 30°C, u originalnom pakovanju da bi se lek zaštitio od vlage i izvan domašaja dece.

ROK UPOTREBE: Naznačen na pakovanju preparata.

NAPOMENA: Epimedyumlu Macun koji vidite u našoj prodavici je JEDINI originalni proizvod! Ne kupujte crveni FALŠ med istog imena jer je toksičan!
Kupujte bezbedno!
Macun med je preparat odobren od strane Ministarstva zdravlja Republike Srbije.

 

NARUČITE OVAJ PROIZVOD

 

 

narucivanje i kontakt

Kontaktirajte kamagra potenciju

Naručivanje se vrši slanjem SMS poruke na broj +381 62 156 55 66 svakim danom od 09-23h. U SMS poruci trebate navesti ime, prezime, mesto i adresu na koju želite da Vam stigne pošiljka, koji proizvod želite i količinu. U najkraćem roku, dobićete odgovor da je Vaša narudžbina obrađena i spremna za slanje. Takođe nam se možete obratiti i putem e-mail adrese: poruci@prodajakamagra.rs KONTAKT FORMULAR

Diskrecija je zagarantovana!

Vašu porudžbinu pakujemo u neutralno pakovanje sa logom kurirske službe što vam obezbeđuje apsolutnu diskreciju.

 

© 2018 Prodaja kamagre Novi Sad All rights reserved