Prodaja kamagre
      

 

 

 

KAMAGRA GOLD TABLETE

 

 

 

Naručivanje

možete izvršiti slanjem SMS poruke na broj +381 62 156 55 66 svakim danom od 09-23h. U SMS poruci treba da napišete ime, prezime, mesto i adresu na koju želite da Vam stigne pošiljka, koji proizvod želite i količinu. U najkraćem roku, dobićete povratnu poruku da je Vaša narudžbina obrađena i spremna za slanje.

Proizvode takođe možete naručiti putem elektronske forme.

 

NARUČITE OVAJ PROIZVOD

prodaja kamagra gold tablete

kamagra gold tablete

Kamagra Gold tablete

1 Kutija 1000 din
NARUČI
2 Kutije 1900 din
NARUČI
3 Kutije 2800 din
NARUČI
4 Kutije 3600 din
NARUČI
5 Kutija 4200 din
NARUČI
10 Kutija 7500 din
NARUČI

Kamagra Gold tablete su veoma popularan proizvod za potenciju na bazi Sildenafil-a. Kamagra Gold je zvanični zamenik Viagra tableta, potpuno identičnog sastava i dejstva ali znatno pristupačnije cene. Kamagru proizvodi Indijska farmaceutska kompanija Ajanta Pharma, veoma poznata na azijskom tržištu. Kamagra Gold pakovanje sadrži 4 tablete, koje počinju deluje već nakon 30-60 minuta nakon konzumiranja, a dejstvo im traje najmanje 6 sati. U tom periodu imaćete erekciju tvrdu kao kamen, a Vaša partnerka će biti oduševljena. Ovaj preparat koristite i muškarci koji nemaju problema sa potencijom, već žele da svoj seksualni život podignu na viši nivo. Kamagra Gold tablete napraviće od Vas pravu sex mašinu, a Vaša partnerka biće oduševljena. Zato iskoristite našu ponudu i poručite preparat za potenciju putem našeg web sajta ili putem SMS poruke. KAMAGRA PRODAJA PREPARATI ZA POTENCIJU.

KAKO KAMAGRA DELUJE?
Kamagra dovodi do povećane prokrvljenosti I napumpanosti penisa, a istovremeno sprečava delovanje hormona koji je odgovoran za odlik krvi iz penisa (gubitak erekcije), tako da erekcija mnogo duže traje. Da bi kamagra delovala potrebna je seksualna uzbuđenost. Kamagra nije afrodizijak I ne dovodi do povećane seksualne uzbuđenosti.

SASTAV
Jedna film tableta sadrži 100 mg sildenafila u obliku citrata.

DOZIRANJE I NAČIN PRIMENE
Preporučena doza je jedna tableta (100 mg), 30-60 minuta pre seksualnog odnosa. Tableta se proguta sa malo vode. Ne treba uzeti više od jedne tablete u toku 24h. Moguće je prepoloviti tabletu i na taj način uzeti manju dozu po potrebi.

NEŽELJENA DEJSTVA
Podnošjivost preparata je dobra. Neželjena dejstva su prolazna i blago do umereno izražena. Ona zavise od doze sildenafila. Najčešća neželjena dejstva su: prolazna glavobolja, crvenilo u licu, vrtoglavica, zapušen nos. Osim toga, opisane su i sporadične promene vida (npr. promena percepcije boje i svetlosti, zamućen vid). Iako poseduje blago vazodilatatorno dejstvo, sildenafil ne menja srčanu frekvenciju. Neželjena dejstva se otklanjaju uzimanjem veće količine tečnosti.

MERE OPREZA
Obavestite svog lekara o svim suplementima koje uzimate. Korišćenje Kamagre se ne preporučuje srčanim bolesnicima, osobama sa poremećenim pritiskom, oboljenjima jetre ili bubrega, osobama koje boluju od hemofilije, stomačnog čira, retinitis pigmentose (skup naslednih oboljenja očiju), fizičkih deformiteta penisa (kao što je Pejronijeva bolest). Ne trebate koristiti Kamagru ukoliko uzimate nitratne lekove jer može doći do naglog snižavanja srčanog pritiska. To uključuje nitroglicerim, izosorbit dinitrat i izosorbid mononitrat. Nitrati se nalaze i u nekim rekreativnim drogama kao što su amil nitrat ili nitrit (“popers”). U slučaju da je erekcija bolna ili traje duže od četiri sata, bez prestanka, potrebno je javiti se lekaru. Kamagru ne koristite posle isteka roka upotrebe, označenog na originalnom pakovanju.

NAČIN ČUVANJA
Na temperaturi do 30°C, u originalnom pakovanju da bi se lek zaštitio od vlage i izvan domašaja dece.

ROK UPOTREBE
Označen na originalnom pakovanju.

PAKOVANJE
Pakovanje Kamagra Gold tableta sadrži 4 tablete (4x100 mg).

 

NARUČITE OVAJ PROIZVOD

 

 

narucivanje i kontakt

Kontaktirajte kamagra potenciju

Naručivanje se vrši slanjem SMS poruke na broj +381 62 156 55 66 svakim danom od 09-23h. U SMS poruci trebate navesti ime, prezime, mesto i adresu na koju želite da Vam stigne pošiljka, koji proizvod želite i količinu. U najkraćem roku, dobićete odgovor da je Vaša narudžbina obrađena i spremna za slanje. Takođe nam se možete obratiti i putem e-mail adrese: poruci@prodajakamagra.rs KONTAKT FORMULAR

Diskrecija je zagarantovana!

Vašu porudžbinu pakujemo u neutralno pakovanje sa logom kurirske službe što vam obezbeđuje apsolutnu diskreciju.

 

© 2018 Prodaja kamagre Novi Sad All rights reserved